Ümraniye 2. İkinci El Eşya Satmak İstiyorum 0533 493 33 90

Ümraniye ikinci el eşya alanlar kimlerdir? Ümraniye spot eşya satmak nasıl olur? Bu gibi sorulara cevap arıyorsanız sizlere bu yazımız ile biraz bilgi vermek istiyoruz. Eşyalarınızın fazla olan, artık işinize yaramayan, yaşam alanlarınızı daraltan kısmını satmak için bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz. Peki 2.el eşya için bizleri aradıktan sonra süreç nasıl işliyor? Hiç eski eşya satmamış olan müşterilerimiz bu konuyu merak etmekte veya gözlerinde büyüterek zor bir süreç olduğunu sanmaktadırlar ancak hiç de sandıkları gibi değildir.

Hangi eşyanızı satmak istediğinize net bir şekilde karar verdikten sonra bizleri aradığınızda eğer eşyanız bizlerin değerlendirebileceği, satabileceği ve başkasının ihtiyacını giderebilecek bir eşya ise adresinize gelerek eşyalarınızı yerinde fiyatlandırıyoruz. Ancak bazı durumlarda her an her adrese yetişmemiz mümkün olmuyor takdir edersiniz ki İstanbul trafiğinde bazen saatlerce kalabiliyoruz. Böyle durumlarda sizlerden satmak istediğiniz ikinci el eşya resimleri isteyebiliriz. Telefonunuzun whatsapp özelliği veya email yolu ile bizlere resimlerini göndererek de 2.el eşya için fiyat alabilirsiniz.

Verdiğimiz fiyatta karşılıklı anlaşmamız halinde eşyalarınızı adresinizden kendi aracımız ve elemanlarımızla teslim alıyor bu süreç içerisinde sizlere en ufak bir maliyet yansıtmıyoruz. İkinci el beyaz eşya, mobilya, led televizyon, lcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya, tablet bilgisayar, koltuk takımı, çekyat, L koltuk, köşe koltuk gibi eşyalarınızın yanı sıra ofis mobilyaları, büro mobilyaları, deri koltuk, klima ve masif makam takımları için de bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0537 585 59 59
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?