Yakacık 2. El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

           
Yakacık 2. el eşya alımı aynı gün adresinize gelerek yapılmaktadır. Sizlerden gelen ikinci el eşya satış talepleri doğrultusunda Yakacık da bulunan adresinize geliyor, eşyalarınızı fiyatlandırıyor, karşılıklı anlaşma olması halinde eşyalarınızı aynı gün içerisinde satın alıyoruz. Eğer eşyalarınızı ileri ki bir tarihte teslim etmek isterseniz eşyalarınıza karşılık bir kapora veriyoruz ve anlaştığımız tarihte alıyoruz. Evlerinizde günlük hayatta kullandığınız ikinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, koltuk takımı, çekyat takımı, köşe koltuk, yatak odası, sürgülü dolap, masa sandalye, baza yatak, lcd televizyon, ses sistemi gibi eşyaların yanı sıra işyerlerinizde artık kullanmadığınız ofis mobilyası, büro mobilyası, makam takımları, sekreter takımları, beyaz eşya ve deri koltukları alıyoruz.

Yakacık ikinci el eşya alımında dikkat ettiğimiz noktaların başında eşyaların temiz ve sağlam olması gelmektedir. Bir eski eşya ne kadar temizse satma ihtimaliniz o kadar artar çünkü her kullanılmış eşya maddi bir değerle satılır diye bir garanti veremeyiz. Artık kullanım işlevini yitirmiş, bir başkasının işini göremeyecek durumda olan ve günümüz çizgilerinin çok gerisinde kalmış demode eşyaların da alımı pek mümkün değildir.

Ancak antika eşya, retro eşya gibi değerli eşya guruplarında eski olması daha önemlidir. Klasik mobilya dediğimiz mobilya gurubunda da eşyaların eski olması daha doğrusu az bulunur olması ve işçiliği, malzemesi az rastlanır bir ürün olması aranan kriterlerdir.

Sizler de Yakacık ikinci el eşya satışı için bizleri arayarak eşyalarınızı zahmetsiz ve kolay bir biçimde değerlendirebilirsiniz. Bizlere email adresimizden, whatsapp yoluyla ve telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?