2. İkinci El Beyaz Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

İkinci el beyaz eşya alımı için sizlerden gelen taleplere göre İstanbul'un tamamına hizmet veriyor, beyaz eşyalarınızı aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alıyoruz. Beyaz eşyanın çeşidi ve türüne göre, markasına modeline göre, temizlik ve sağlamlık durumuna göre sizlere verilebilecek en yüksek fiyatı veriyor karşılıklı anlaşma sonucunda eşyalarınızı alıyoruz. Alım sırasında kendi elemanlarımızı ve nakliye araçlarımızı kullandığımız için sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, klima gibi eşyalar ikinci el beyaz eşya gurubuna girmektedir ki bizler müşterilerimize bu ürün gurubunu satıyoruz. Dolayısıyla alış sırasında da biraz titiz davranıyor ve beyaz eşya alımında temiz ve sağlam ürünler almaya gayret ediyoruz. Beyaz eşya alımında model ikinci planda tutulabilir. Örneğin ikinci el buzdolabı alacağımız zaman müşterimizin buzdolabı çok yeni bir model olmasa da çok temiz kullanılmış, orjinal buzdolabı ise o buzdolabını değerlendirebiliriz, ancak ne kadar yeni model olursa olsun temiz olmayan, kir pas içerisinde olan bir buzdolabını almamız mümkün değildir. Bu verdiğimiz örnek 20 yıllık 10 yıllık ikinci el beyaz eşyaları alabildiğimiz anlamında değildir ancak çok temiz bir beyaz eşya her zaman değerlendirilir.

İkinci el beyaz eşya alımında marka da çok önemli olmasa alışımızı, size vereceğimiz fiyatı etkileyen faktörlerden birisidir. Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Samsung, Altus, Regal, Ariston, İndesit, Profilo ikinci el beyaz eşya piyasasında tercih edilen markalardır ve bizler de alış sırasında bu markaların ürünlerine biraz daha fazla rağbet gösteririz.

Sizler de temiz ve sağlam olmak kaydıyla ikinci el beyaz eşya satmak ve bunu güvenilir, zahmetsiz bir firma ile yapmak istiyorsanız bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?