2. İkinci El Çamaşır Makinesi Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el beyaz eşya satışında en çok tercih edilen ürün çamaşır makinesi desek yanlış olmaz. Bizler de sizlerin evlerinizde, iş yerlerinizde, deponuzda, yazlığınızda nerede olursa olsun fazlalık durumunda olan çamaşır makinelerinizi fiyatlandırıyor, karşılıklı anlaşma olması halinde aynı gün adresinizden nakit olarak alıyoruz. Çalışır, temiz ve sağlam durumda olması halinde alım yapabiliyoruz çünkü bizler de sizlerden aldığımız çamaşır makinesini ihtiyacı olan insanlara satıyor ve yıllarca kullanmalarını sağlıyoruz.

Çeşitli marka ve modellerde satılan çamaşır makinelerinin fiyatlarını arttıran bir çok özellik bulunmaktadır. Özellikle son dönemde üretilen çamaşır makinelerinde içindeki çamaşırı tartmasından tutun da, deterjan ölçümü yapmasına, kurutmasına kadar bir çok değişik özellik bulunmaktadır. Bizler ikinci el çamaşır makinesi alırken tabiki bu özellikleri aramayız ancak bizlerin de dikkat ettiğimiz belli başlı noktalar vardır isterseniz sizlere bunlardan bahsedelim.

  • Temiz olması ilk aranan özelliktir. Temiz olmayan, pas içerisinde kalmış ikinci el çamaşır makinesi hiç bir şekilde tercih edilmez.

  • Sağlam olması. Satmak istediğiniz çamaşır makinesi mutlaka sağlam ve çalışır durumda olmalıdır. Bizler ikinci el eşya satıyor olsak da hiçbir ürünü bozuk olarak alıp daha sonra tamir ettirme gibi bir yolu tercih etmiyoruz

  • Arçelik, Beko, Bosch, Samasung, Vestel, Siemens, Profilo, Ariston, İndesit ikinci el çamaşır makinesi marka bilinirliği yüksek olduğu için ve müşterilerimiz tarafından daha çok güven duyulan markalar olduğu için alışımız sırasında daha çok tercih edilen makinelerdir.

  • Kilo olarak yıkama kapasitesi yüksek olan 7-8-9 hatta 10kg yıkama kapasitesi olan çamaşır makineleri daha yüksek fiyattan alınmaktadır

Yukarıda saydığımız gibi 2.el çamaşır makinesi alırken dikkat edilen noktalar bu şekildedir. Sizler de markası ve modeli ne olursa olsun satmak istediğiniz 2.el çamaşır makinesi için bizler arayarak fiyat alabilir, isterseniz aynı gün satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?