2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

İstanbul'un neresinde olursa olsun kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı adresinizden aynı gün içerisinde nakit olarak alıyoruz. Müşterilerimizden gelen ikinci el eşya talepleri doğrultusunda eşyalarının satabileceğimiz bir eşya olması durumunda fiyat veriyor anlaşma olması halinde ise aynı gün veya istedikleri gün satın alıyoruz. Eşyalarınıza fiyat almak istediğiniz zaman en kolayı whatsapp veya email yolu ile bizlere resimlerini göndererek fiyat almanızdır. Bizler her ne kadar adresinize gelerek fiyat vermeyi tercih etmeye çalışsak da malum İstanbul trafiğinde her zaman istediğimiz yerde olamıyoruz.

İkinci el eşya alışı sırasında en çok dikkat ettiğimiz nokta eşyalarınızın temiz ve sağlam olmasıdır. Alacağımız eşyanın türü ne olursa olsun mutlaka temiz ve kullanılabilir durumda olması bir başkasının ihtiyacını giderebilecek sağlamlıkta olması gerekir ki bizler de sizden aldığımız eşyayı bir başkasına satabilelim. Sizler de takdir edersiniz ki kullanım ömrü dolmuş artık bir balkası tarafından kullanılamayacak durumda olan eşyayı hiç kimse alıp evine veya iş yerine koymak istemez.

Bizler ne tür ikinci el eşyaları alıyoruz? Sizlere bahsetmek istediğimiz bir diğer önemli konu da bu. Çünkü ikinci el eşya kavramı geniş bir eşya gurubunu kapsar. Bizler ikinci el beyaz eşya, koltuk takımı, mobilya, elektronik eşya, ses sistemi, ofis mobilyası, büro mobilyası, el halısı, led televizyon, lcd televizyon gibi eşya guruplarının içlerinden temiz olanlarını alabiliyoruz. Eşyaların fiyatında anlaştıktan sonra sizlerden alınması sırasında tüm nakliye, hamaliye, taşıma işlemleri için tamamen kendi nakliye aracımızı ve elemanlarımızı kullandığımız için sizlere en ufak bir ücret yansıtmamaktayız.

İkinci el eşya satacağınız zaman bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ikinci el eşya için bizleri mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?