2. İkinci El Klima Alıyoruz 0533 493 33 90

İstanbul'un neresinde olursanız olun ikinci el klima satmak istediğinizde bizleri arayabilir, aynı gün içerisinde zahmetsizce satabilirsiniz. Bizleri arayarak Klimanızın marka ve modelini söyleyip genel hatları ile bilgi verdikten sonra bizlerden fiyat alabilirsiniz, aldığınız fiyatta anlaşmamız durumunda adresinize geliyor, klimalarınızı kendi ustalarımız ile kaçıncı katta olursa olsun yerinden söküyor, sizlere hiç bir zahmet vermeden nakit olarak teslim alıyoruz.

İkinci el klima alırken klimanıza neye göre fiyat veriyoruz? Bu konu önemli bir konudur. İkinci el klima alırken önemli nokta klimanızın markasıdır. İkinci el Alarko, Daikin, Toshiba, Samsung, Arçelik, Lg, Beko, Vestel marka klimalar marka bilinirliği yüksek olduğu ve müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edildiği için bizler de alım yaparken bu markaları daha güvenerek ve yüksek fiyattan alıyoruz.

Fiyatı etkileyen bir başka unsur ikinci el klima ısıtma ve soğutma kapasitesidir. Klimalarınızın kapasitesi Btu ölçü birimi ile değerlendirilir. En çok tutulanlar 9000 btu, 12000 btu, 18000 btu, 24000 btu, 48000 btu dur. Bu kapasitelerin üzerinde veya altında olan klimalar da vardır ancak genel anlamda en çok tercih edilen modeller bunlardır. Yüksek kapasiteli klimalar daha değerli alınıp daha değerli satılmaktadır.

Klimalar genellikle Split klima, Salon tipi ve mobil klima olarak 3'e ayrılır. Split klimalar genelde ev ve iş yerlerinde daha kapalı ve muhafazalı alanlarda kullanılır. Salon tipi klimalar camii, büyük satış mağazaları, atölyeler gibi çok daha büyük mekanlarda kullanılır. Dolayısıyla salon tipi veya split klima olması da sizlere vereceğimiz fiyatı etkiler.

Müşterilerimizden gelen sorular üzerine bir konuya da açıklık getirmek istiyoruz. Bizler ikinci el klima demontajında yani yerinden sökülmesi işleminde kendi elemanlarımızı kullandığımız için sizler bu işlemler için hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Sizler de ikinci el klima satmak istediğiniz zaman bizleri haftanın 7 günü arayabilir, güven içerisinde ve zahmetsizce satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?