2. İkinci El Koltuk Takımı Alıyoruz 0533 493 33 90


İkinci el koltuk takımı alımını İstanbul'un neresinde olursanız olun satın alıyoruz. Sizlerden gelen taleplere göre koltuk takımınız hakkında bilgi alıyor, aldığımız bilgiler doğrultusunda sizlere bir fiyat veriyor, anlaşmamız halinde aynı gün adresinizden nakit olarak alıyoruz. İkinci el koltuk takımı alacağımız zaman öncelikli tercihimiz sizlerden resim alarak fiyat vermektir. Akıllı telefonlarınızın whatsapp özelliği ile veya email yolu ile bizlere satacağınız koltuğun resmini gönderebilirseniz, sizlere daha net fiyat verebiliriz.Genelde eşyaları yerinde görerek fiyat vermeye çalışsak da malum İstanbul trafiği buna müsaade etmemektedir.

Satacağınız ikinci el koltuk takımı nasıl bir koltuk olursa olsun bizler için önemli olan nokta bu koltuğun bir başkası tarafından tercih edilip edilmeyeceği veya bir başkasının ihtiyacını karşılayıp karşılamayacağıdır. Artık kullanım ömrünü tamamlamış, çökmüş, yanık yırtık içerisinde olan bir koltuk takımını almamız mümkün değildir. Çünkü bizler de ikinci el koltuk takımı aldığımız zaman sizlerden sonra kullanacak kişilere temiz ürünler satmaya gayret ediyoruz ki sizler de takdir edersiniz ki bakımsız bir koltuğu hiç kimse alıp kullanmak istemez.

İkinci el L koltuk takımı, köşe koltuk takımı, çekyat takımı, avangard koltuk takımı ve bunlar dışındaki herhangi bir koltuk takımı satacağınız zaman bizleri arayabilir, koltuklarınızı zahmetsizce ve güven içerisinde satabilirsiniz. Bizler adresinize kendi nakliye elemanlarımız ve nakliye aracımız ile geliyor sizlerden en ufak bir ücret talep etmeden eşyalarınızı alıyoruz.

Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?