2. İkinci El Lcd Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

Firma olarak diğer elektronik eşyalarda olduğu gibi ikinci el lcd televizyon satmak istediğiniz zaman sizlere mümkün olan en doğru ve yüksek fiyatı vererek lcd televizyonunuzu adresinizden aynı gün içerisinde alıyoruz. Markası ve modeli ne olursa olsun satmak istediğiniz televizyonun bizlere kod ve model numarasını verin size anında fiyat verelim, anlaşmamız halinde ise nakit olarak adresinizden teslim alalım. Sizlere fiyatı verirken televizyonunuzun özelliklerine göre fiyat veririz yani satmak istediğiniz ikinci el lcd televizyon ne kadar fazla özelliğe sahipse o kadar yüksek fiyattan alınır.

Peki ikinci el lcd televizyon da fiyatı arttıran özellikler nelerdir? İsterseniz sizlere birazda bunlardan bahsedelim. Öncelikle smart televizyon denen yani televizyonunuzu bilgisayar gibi kullanabilme, sosyal ağlara girebilme, internette gezinebilme, film izleme gibi özelliklere sahip olan televizyonlar çok aranan modellerdir ve fiyatı yükseltir. 3D yani daha derinlikli görüntü verebilen televizyonlar ile wi-fi özelliği olan televizyonlar daha yüksek fiyattan alınan ikinci el lcd televizyon modelleridir.

İkinci el lcd televizyon alırken ekran boyutu da önemli unsurlar arasındadır. İnch ölçü birimi üzerinden ölçülen televizyonların ekran boyutları büyüdükçe fiyatı da artacaktır. Örneğin 32'' yani 82 ekran bir lcd televizyon alışı ile 50'' bir televizyonun alışı aynı özelliklere sahip olsalar dahi aynı olamaz. Elektronik eşya alışı ciddi bir iştir. Televizyonlardaki bu ayırt edici özellikleri iyi bilmeli ve müşteriye ona göre fiyat verilmelidir.

Sizler de ikinci el lcd televizyon satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, televizyonunuzu en iyi fiyattan satabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?