2. İkinci El Lcd Televizyon Alıyoruz 0533 493 33 90

İkinci el lcd televizyon veya led televizyon satmak istediğiniz zaman bizleri irtibat numaralarımızdan arayabilir, mail atabilir, whatsapp dan ulaşabilirsiniz. Satacağınız lcd televizyon için sizlerden marka ve model numarası ile ilgili bilgi aldıktan sonra verilebilecek en yüksek fiyatı veriyor, karar vermeniz halinde ise aynı gün içerisinde sizlerden nakit olarak satın alıyoruz. Televizyonunuzu adresinize gelerek kendimiz satın alıyor kesinlikle aracı kişi veya kişiler kullanmıyoruz.

İkinci el lcd televizyon alırken fiyatı etkileyen, arttıran veya azaltan bir kaç etkenden bahsedersek sizlere daha sağlıklı bilgi vermiş oluruz. İsterseniz vereceğimiz bilginin daha anlaşılır olması açısından sizlere bu etkenlerden maddeler halinde bahsedelim;


  • Lcd televizyonunuzun markası satış için çok önemlidir. İkinci el Samsung, Lg, Sony, Philips, Pnanasonic, Vestel, Toshiba lcd televizyon çok daha değerli alınıp satılmaktadır. Bun markaların dışında kalan Arçelik, Beko, Regal, Woon, Axen, Seg gibi markaların televizyonlarını da nakit olarak alıyoruz

  • Lcd televizyonunuzun aparatlarının tam olması da fiyat olarak sizlere daha yüksek bir fiyat vermemizi sağlar. Örneğin televizyonunuzun ayağının olması önemlidir kullanmıyor dahi olsanız muhafaza etmiş olmanız fiyatı arttırır. Aynı zamanda kumandasının olması orjinal olması açısından önemlidir.

  • Görüntünün mutlaka sorunsuz olması gerekmektedir. Ekranda herhangi bir kararma, ölü piksel, gölge, çizgi gibi kusur olmaması gerekir bu şekilde olan ikinci el lcd televizyon maalesef değerlendirilmez.

  • Smart tv özelliği olan ikinci el lcd televizyon daha fazla rağbet gördüğü için bizler tarafından daha kıymetli alıncaktır. Facebook, twitter, instagram gibi sosyal ağlara girebildiğiniz, film izleyebildiğiniz bilgisayar gibi kullanılabilen televizyonlar müşterilerimizin de tercih sebebidir.

  • Her ne kadar çok fazla kullanılmasa da 3D görüntü teknolojisi sunabilen ikinci el lcd televizyon sizlerden alınırken göz ardı edilmeden yüksek fiyattan alınır. İzlerken görüntünün adeta içindeymişsiniz hissi uyandıran 3D teknolojisi görüntü kalitesini de arttırır.

  • Yeni geliştirilen 4k görüntü teknolojisi olan ikinci el led veya lcd televizyonlar da alırken daha değerli ve yüksek fiyattan alınan televizyonlardır. Her ne kadar şuan için çok yaygın bir özellik olmasa da kullanıcılar tarafından bilinmekte ve tercih sebebi olabilmektedir.

İkinci el led televizyon ve Lcd televizyon almak çok kolay bir iş değildir. Sizlere doğru fiyat verebilmek için ikinci el elektronik eşya ve sıfır elektronik eşya sektörünü çok yakından takip ediyor tüm kod ve model numaraları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Yukarıdaki yazıda televizyon alırken dikkat ettiğimiz özelliklerden sizlere kısaca bahsetmeye çalıştık. Bu özelliklere sahip olan veya olmayan herhangi bir ikinci el lcd televizyon ve led televizyon için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız

0216 366 60 61
0533 493 33 90



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?