İstanbul 2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

   Umut Spot olarak İstanbul'un her noktasından ikinci el eşya alımını aynı gün içerisinde nakit olarak yapıyoruz. İstanbul'un neresinde olursanız olun satmayı düşündüğünüz eski eşya için bizleri arayarak bilgi verebilir, fiyat alabilirsiniz. İsterseniz akıllı telefonlarınızın whatsapp özelliği ile bizlere 2.el eşya resimlerini gönderebilir, böylece daha sağlıklı ve daha hızlı şekilde fiyat alabilirsiniz. Daha önce hiç 2.el eşya satmamış müşterilerimiz eşya satışı konusunda sürekli bir tedirginlik yaşamakta, kandırılma korkusu ile konuya yaklaşmaktadırlar ancak bizimle iletişime geçtiğiniz andan itibaren bu tedirginliği yaşamayacağınızı garanti edebiliriz. Sizlere fiyat verme, eşyalarınızı teslim alma süreçlerinde zahmetsiz, güvenilir bir şekilde hizmet verilecektir.

İsterseniz sizlere ne tür ikinci el eşya alımı yaptığımızdan bahsedelim. Temiz ve sağlam olması, kullanılabilir durumda olması kaydıyla ikinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, çekyat gurubu, ofis mobilyası, büro mobilyası, klima gibi eşyaların yanı sıra bunlar dışında kalan bir çok eşya alımını da yapabiliriz.

Eşyalarınızın alımı sırasında ihtiyaç duyulan nakliye, hamaliye, montaj ve demontaj işlemleri için sizlerden en ufak bir ücret talep edilmemekte tamamı bizler tarafından kendi elemanlarımızca karşılanmaktadır. İstanbul ikinci el eşya satışı için hangi semtte veya ilçede olursanız olun bizlere ulaşarak fazlalık olan eşyalarınızı satabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

www.ikincielesyalarim.com

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?