Kadıköy 2. İkinci El Alıyoruz 0533 493 33 90

Bir çok mahalle ve semti sınırları içerisinde bulunduran Kadıköy ilçemizden gelen taleplere göre müşterilerimizin adreslerine gidiyor, eşyalarını yerinde inceliyor ve verilebilecek en yüksek fiyatı veriyoruz. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız halinde aynı gün veya müşterimizin müsait olduğu bir gün eşyalarını adresinden nakit olarak alıyoruz. Kadıköy ikinci el eşya için yıllardır hizmet verdiğimiz en önemli ilçelerimizden biridir. Eşyalarınızın alımı sırasında kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızı kullandığımız için sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.

Cadde cadde, sokak sokak bildiğimiz ve hizmet verdiğimiz Kadıköy çok çeşitli eşya gurubu ile karşılaştığımız bir yerdir. Günlük hayatımızda ev veya iş yerlerimizde kullandığımız ikinci el buzdolabı, lcd televizyon, çamaşır makinesi, klima, koltuk takımı, led televizyon, bilgisayar, elektronik eşya, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyaları aldığımız gibi bu eşyalardan çok daha farklı bir şekilde değerlendirilip fiyatlandıracak olduğumuz antika eşyalarınızı da alıyoruz. Eşyalarınızın satılacağı zaman daha hızlı ve pratik bir şekilde fiyat almak isterseniz bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile ulaştırabilir, bu şekilde de fiyat alabilirsiniz.

Antika eşya herkes tarafından bilinebilecek, fiyatlandırılabilecek bir eşya gurubu değildir. Bilgi, tecrübe ve sermaye gerektiren bu eşya gurubu için bizlere güvenebilir, antika koltuk takımı, yemek odası, yatak odası, el halısı, tablo, gümüş eşya ve bunun gibi eşyalar için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Antika ve ikinci el eşya satmak istediğiniz zaman bizler hergün mesai saatleri içerisinde hizmetinizdeyiz. Sizlerden gelen taleplere göre aynı gün sizlere hizmet veriyor, bu hizmeti en kaliteli, en güvenilir ve sizlere zahmet vermeyecek şekilde yapıyoruz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?