Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Yıllardır İstanbul'un tamamına ikinci el eşya için hizmet veren firmamızın en çok eşya alımı yaptığı ilçelerden birisi de Kartal dır. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda Kartal da bulunan adresinize geliyor, eşyalarınız bizlerin satabileceğimiz tarzda eşyalar ise sizlere bir fiyat sunuyor anlaşma halinde ise nakit ödeme yaparak eşyalarınızı aynı gün içerisinde satın alıyoruz. Bu satın alma, fiyatlandırma, nakliye, taşıma süreçlerinde sizler en ufak bir ücret ödemiyorsunuz tamamı bizler tarafından kendi elemanlarımızla yapılıyor.

İkinci el eşya almak hurda haline gelmiş eşya almak değildir. Bazı müşterilerimizden eşyalarını almadığımız için sitem duymaktayız ancak sizler de takdir edersiniz ki sizlerden sonra eşyalarınızı kullanacak kişilerin temiz ve sağlam eşyalar istemeleri son derece doğaldır. Bizler zaten eşya alımı sırasında mümkün olduğu kadar eşyalarınızı alma yönünde hareket ediyoruz çünkü ne kadar çok eşya alırsak maliyetimiz o kadar düşüyor. Ancak artık hurda durumuna gelmiş, kullanım ömrünü doldurmuş, çürümüş eşyaları almamız mümkün değil.

Kartal ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, lcd televizyon, koltuk takımı, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalar ve daha fazlası için bizleri aramanız durumunda sizlere aynı gün içerisinde hizmet verilecektir.

0216 366 60 61
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?