Kayışdağı 2. El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Umut Spot olarak İstanbul'un tamamından olduğu gibi Kayışdağı ikinci el eşya için de sizlere aynı gün içerisinde hızlı ve kaliteli hizmet veriyoruz. Siz müşterilerimizden gelen eşya satış talepleri doğrultusunda adreslerinize geliyor, satmayı düşündüğünüz 2.el eşya için fiyat veriyor, karşılıklı anlaşma halinde ise nakit olarak satın alıyoruz. İkinci el eşya alımı sırasında sizler en ufak bir zahmet çekmiyor, hiç bir nakliye, hamaliye ücreti ödemiyorsunuz bu işlemlerin tamamen bizler tarafından karşılanmaktadır.

Satmayı düşündüğünüz eski eşya için adresinize gelerek fiyat verdiğimiz gibi whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz eşya resimleri için de sizlere fiyat verebiliriz. Bu şekilde çok daha hızlı ve pratik şekilde sonuç alabilirsiniz. Resim yoluyla fiyat vermek hem bizleri İstanbul trafiği içerisinde zaman kaybetmekten kurtaracak hem de sizlerin eşyalarınızı elinizden çabuk çıkarmanızı sağlayacaktır.

İkinci el eşya satmak bir çok müşterimizin ilk defa yaptığı bir şey olduğu için zor gibi algılansa da son derece kolaydır. Siz sadece satacağınız eşyaya karar verip bizleri arıyorsunuz bizler eşyanızın türüne ve değerlendirilme durumuna göre fiyat veriyoruz, anlaşma halinde gelip alıyoruz hepsi bu kadar. İkinci el mobilya, beyaz eşya, lcd televizyon, koltuk takımı, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızı aldığımız gibi bunlar dışında satacağınız eşyalarınızı da bizlere danışarak değerlendirebilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

www.ikincielesyalarim.com
0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutsot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?