Tuzla 2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

Tuzla ikinci el eşya alanlar kimlerdir? Eşyalarımı güven içerisinde nasıl satabilirim? diye düşünüyorsanız hiç çekinmeden bizleri arayabilirsiniz. Daha önce hiç ikinci el eşya satmamış olan müşterilerimizin ortak kaygıları bu satış işleminin çok uzun ve zahmetli bir süreç olduğu yönündedir. Ancak bizleri arayıp eşyalarınızı satmak istediğinizi söyledikten sonra ne kadar kolay ve zahmetsiz bir şekilde eşya satabileceğinizi görmüş olacaksınız. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda Tuzla da bulunan adresinize gelmeye gayret ederek fiyat veriyoruz ancak malum İstanbul trafiği göz önüne alındığında her zaman her adrese yetişme şansımız mümkün olmamaktadır. Bu yüzden müşterilerimizden satacakları ikinci el eşyaların resimlerini bizlere whatsapp ve email yolu ile göndermelerini rica ederiz.

Resim göndererek ikinci el eşya fiyatı almak hem sizlere hem de bizlere ciddi zaman kazandıracağı için süreci de kısaltarak daha hızlı hareket etmemizi sağlamaktadır. Resimleri gelen eşyalarınızı değerlendiriyor, eğer satabileceğimiz bir ürün ise sizlere verebileceğimiz en yüksek fiyatı teklif ediyoruz. Fiyat konusunda karşılıklı anlaşmamız durumunda adresinizden eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. Tuzla ikinci el eşya alımı sırasında sizler en ufak bir nakliye, hamaliye ve taşıma ücreti ödemiyorsunuz tamamını bizler nakliye aracımız ve elemanlarımızla yapıyoruz.

İstanbul'un tamamından ikinci el eşya alımı yapıyoruz ve bu konuda kendimize güveniyoruz. Yıllardır sektörün içerisinde olan firmamız sizlere en kaliteli, güvenilir ve zahmetsiz hizmeti sunacaktır. Bizler haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilir, eşyalarınız için en doğru fiyatı alabilirsiniz.Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?