Ümraniye 2. El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Ümraniye ikinci el eşya satışı için bizi haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Umut Spot olarak sizlere aynı gün içerisinde hizmet veriyor eşyalarınızı nakit olarak satın alıyoruz. Satmayı düşündüğünüz eşyaların fiyatlandırılması, nakliyesi ve taşıması için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyor, tamamını kendi elemanlarımız ve nakliye aracımız ile yapıyoruz.

Satmayı düşündüğünüz ikinci el eşyanın bizlere detaylı bilgileriniz vererek fiyat alabileceğiniz gibi, whatsapp veya email yolu ile resim göndererek de daha hızlı bir şekilde fiyat alabilirsiniz. Bizler her ne kadar her eşyayı yerinde görerek fiyat vermek istesek de malum İstanbul trafiğinde heran istediğimiz yerde olamayabiliyoruz. Ümraniye de bu yoğun trafikten nasibini aldığı için resim yolu ile fiyat vermek hem sizler hem de bizler açısından son derece hızlı ve kolay olmaktadır. 2.el eşya için sizlere verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda Ümraniye de bulunan adresinize aynı gün içerisinde ulaşıyor ve anlaştığımız fiyat üzerinden eşyalarınızı teslim alıp nakit olarak ödemenizi yapıyoruz.

İkinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya alımı yaptığımız gibi ikinci el koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, masa sandalye, lcd televizyon, led televizyon, bilgisayar, tablet bilgisayar, el halısı, ofis mobilyası alımını da yapıyoruz. Ümraniye ikinci el eşya alımı sırasında en çok dikkat ettiğimiz husus eşyalarınızın temiz ve bir başkası tarafından kullanılabilir durumda olmasıdır. Sizler de hak verirsiniz ki temiz olmayan ve ihityaç gideremeyecek durumda olan hiçbir eşyayı bir başkası alıp evine koymak istemez.

Sizler de Ümraniye 2.el eşya veya spot eşya için bizleri arayabilir, eşyalarınızı güven içerisinde zahmetsiz bir şekilde bizlere satabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.ikincielesyalarim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?