Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90


 Anadolu Yakası ikinci el eşya alımını en çok yaptığımız semtlerden birisi de Üsküdar. İlçeden gelen taleplere göre siz değerli müşterilerimize aynı gün içerisinde mümkün olan en hızlı hizmeti veriyoruz. Satacağınız ürünlerin türüne göre sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, fiyatta anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde veya sizlerin müsait olduğunuz gün nakit olarak alıyoruz. Bazı müşterilerimizle fiyatta anlamış olsak da eşyalarını ileri bir tarihte vermek istedikleri için onların müsait oldukları gün alıyor, anlaşma karşılığı kendilerine bir miktar kapora veriyoruz.

Üsküdar ikinci el eşya için adresinize gelip ürünlerinizi fiyatlandırdığımız gibi eşyalarınızın resimlerini bizlere whatsapp veya email aracılığı ile göndermeniz durumunda da sizlere fiyat verebiliyoruz. Bu sayede hem sizler hızlı fiyat almış oluyorsunuz hem de bizler adına süreç son derece hızlanmış oluyor. Malum İstanbul trafiğinde her zaman istediğimiz adreste olma ihtimalimiz bulunmuyor, o yüzden resim göndererek fiyat aldığınız zaman daha hızlı bir anlaşma ve fiyatlandırma olmaktadır.

İkinci el eşya alırken göz önünde bulundurduğumuz en önemli nokta eşyanızın temiz ve sağlam olmasıdır. Yeni veya yeniye yakın olan ürünler alınacağı zaman sizlere doğal olarak daha yüksek fiyat verilecektir. Eşyalarınızın alımını tek tek yapabileceğimiz gibi toplu olarak da yapabiliriz alış esnasında gerekli olan nakliye, hamaliye, taşıma montaj ve demontaj işlemleri için kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızı kullanıyor, sizlere en ufak bir maliyet ödetmiyoruz. Sizler de Üsküdar da oturuyor ve 2.el eşya satmak istiyorsanız bizleri arayabilir, kaliteli ve güvenilir hizmet alabilirsiniz.
Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?