2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

İstanbul'un neresinde olursanız olun ister Anadolu Yakası ister Avrupa Yakası ikinci el eşya için aynı gün içerisinde hizmet veriyor, eşyalarınızı adresinizden nakit olarak satın alıyor, sizlere mümkün olan en kaliteli hizmeti veriyoruz. Satmak istediğiniz eşyanın ne olduğuna karar verdikten sonra bizleri arayabilir, eşyanız hakkında bizlere bilgi verdikten sonra veya mümkünse bizlere whatsapp veya email üzerinden eşya resimlerini gönderdikten sonra mümkün olan en yüksek fiyat teklifini alabilirsiniz. Eşyalarınız için verdiğimiz fiyatta anlaşırsak aynı gün içerisinde veya sizlerin müsait olduğunuz gün adresinize geliyor ve eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak adresinizden satın alıyoruz.

Evinizde, iş yerinizde, deponuzda, yazlığınızda siz farkında olmasınız da kullanmadığınız bir çok eşya bulunmakta ve bu eşyalar sizlerin yaşam alanınızı son derece daraltmakta, boş yere alan kaplamaktadırlar. Bu tarz eşyaları müşterilerimiz ya bedelsiz vermekte ya da bir hurdacı çağırarak çöpe atmaktadırlar. Ancak bu hem kesenize zarar verir hem de başkalarının faydalanmasına sebep olur. Bunun yerine bizleri arayarak temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı nakit olarak değerlendirebilirsiniz. Her kullanılmış eşya satın alınır mı? Kesinlikle hayır. Adeta hurda durumuna gelmiş, artık kullanım ömrünü tamamlamış, çok eski eşyaları almamız söz konusu olmamaktadır ki bizler de bu haldeki eşyaları müşterilerimize satamamaktayız.

İkinci el beyaz eşya, koltuk takımı, mobilya, elektronik eşya, masa sandalye, baza yatak, bilgisayar, led televizyon, lcd televizyon, klima, ofis mobilyası, büro mobilyası, köşe koltuk takımı vs gibi eski eşya alımını aynı gün yapıyoruz. Sizlerde güven içerisinde ve zahmetsiz bir şekilde eşyalarınızdan kurtulmak isterseniz bizler haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?