Bostancı 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Bostancı ikinci el eşya alımı için sizlerden gelen talepler doğrultusunda adresinize geliyor, sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, karşılıklı anlaşabilmemiz halinde ise aynı gün adresinizden nakit olarak satın alıyoruz. Satmayı düşündüğünüz eşyanızın türü ve durumunu bizleri arayarak bildirebilir, ortalama bir fiyat alabilir, whatsapp veya email yolu ile resimlerini göndererek de daha net bir fiyat alabilirsiniz. Sizlere vermiş olduğumuz fiyat üzerinden eşyalarınızı satın alır, ikinci bir pazarlık yaparak eşyanızın fiyatını düşürmek gibi bir gayret içerisinde olmayız. Bu konu maalesef bir çok müşterimizin başına gelmekte son derece mağdur duruma düşürmektedir. Art niyetli kişiler müşterilerimize fahiş fiyatlar vererek anlaşıyor daha sonra iş satın alma noktasına geldiğinde türlü sebeplerle verdikleri fiyatı düşürüyorlar.

Bizler müşterilerimize ikinci el eşya alımı için daima doğru ve net fiyatlar veriyor, kesinlikle verdiğimiz fiyattan ikinci bir indirim talep etmiyoruz. Bostancı için de cadde cadde sokak sokak müşterilerimize hizmet veriyor, temiz ve sağlam durumda olan ikinci el beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, bilgisayar, ses sistemi, koltuk takımı, baza yatak, masa sandalye, led televizyon, lcd televizyon, ofis mobilyası, klima, büro mobilyası gibi eşyalarını aynı gün içerisinde nakit olarak adreslerinden satın alıyoruz.

Sadece Bostancı için değil İstanbul'un neresinde olursanız olun ev veya iş yerlerinizde artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumda olan, yer kaplayan eşyalarınızı sağa sola bedava dağıtmak yerine bizleri arayarak nakit karşılığı  değerlendirme yoluna gidebilirsiniz. Daha önce hiç 2.el eşya satmamış olsanız bile bizleri aradığınız andan itibaren sürecin ne kadar hızlı ve kolay ilerlediğini göreceksiniz. Siz sadece satmak istediğiniz eski eşya için bizi arayın gerisini bizler halledelim. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?