Caddebostan 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Caddebostan 2.el eşya alımı için bizler nakliye aracımız, elemanlarımız ve eksper arkadaşlarımızla haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bölgeye hakim olan cadde cadde sokak sokak Caddebostan a hizmet veren firmamız ikinci el eşya için sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, karşılıklı anlaşmamız halinde ise adresinizden nakit olarak satın alıyoruz. Eşyalarınızın satın alımı sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.

Caddebostan Ev veya iş yerlerinizde artık sizler için fazlalık durumunda olan, kullanmadığınız, yaşam alanınızı daraltan eşyalarınızı bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz. Bir çok insan kullanmadığı eşyaların farkında bile değil ve boş yere evinizde veya iş yerinizde yer kaplayan bu eşyalar sizin için yükten başka bir şey değildir. Bizler sizleri bu fazlalıklardan kurtarıyoruz. Satmak istediğiniz eşyalar için bizleri arayın veya eşyalarınızın resimlerini whatsapp ya da email üzerinden bize gönderin size anında fiyat verelim, anlaşma halinde ise adresinizden eşyalarınızı nakit olarak kendi elemanlarımız ve kendi nakliye aracımızla sizlere en ufak bir masraf yansıtmadan satın alıyoruz.

Peki bizler her ikinci el eşya için alım yapıyor muyuz? Hayır. Caddebostan İkinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, led televizyon, lcd televizyon, koltuk takımı, elektronik eşya, klima, ofis mobilyası, büro mobilyası, yatak odası, bilgisayar, çekyat gibi eşyalar içerisinden temiz ve sağlam olanları, kullanılabilir durumda olanları alıyoruz.

Caddebostan ikinci el eşya ve spot eşya için bizleri haftanın 7 günü arayabilir, eşyalarınızı için maksimum fiyatı alarak istediğiniz zaman satabilirsiniz. Bizleri telefon numaralarımızdan arayabilir, mail yollayabilir, whatsapp dan mesaj atabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

 0216 366 60 61
 0533 493 33 90
 umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?