İçerenköy 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

İçerenköy ikinci el eşya alanlar

İçerenköy 2.el eşya alımı için siz değerli müşterilerimize haftanın 7 günü en kaliteli ve güvenilir hizmeti veriyor, eşyalarınızı aynı gün içerisinde adresinizden nakit alıyoruz. Elinizde bulunan fazlalık durumundaki eşyaları daha fazla muhafaza etmek zorunda kalmaktan ve yaşadığınız alanları daraltmaktansa bizleri arayarak aynı gün satabilir belli bir kazanç elde edebilirsiniz.

İçerenköy ikinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, masa sandalye, baza yatak, elektronik eşya, ses sistemleri, led televizyon, lcd televizyon, bilgisayar, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızın içerisinde temiz ve sağlam olanlarını, yeniye yakın olanlarını ve bir başkasının ihtiyacı giderebilecek olanlarını aynı gün içerisinde adresinizden nakit alıyoruz.
Bir çok müşterinin merak ettiği konulardan biri de nakliye ve taşıma giderlerinin kime ait olduğudur. Bu konuya da açıklık getirelim. Nakliye, hamaliye, montaj ve demontaj işlemlerinin tamamı bizlere ait sizler en ufak bir maliyete katlanmıyorsunuz.

Yalnızca İçerenköy için değil İstanbul un neresinde olursanız olun bizler aynı gün içerisinde ikinci el eşya alımı için mutlaka sizlere ulaşıyor mümkün olan en kısa sürede eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. İçerenköy ikinci el eşya ve spot eşya için haftanın 7 günü hizmetinizde olan firmamız en kaliteli hizmeti sizlere en güvenilir ve zahmetsiz şekilde sunuyor.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?