Kadıköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

       Kadıköy ikinci el eşya veya spot eşya alımı için müşterilerimizin 7 gün hizmetindeyiz. Sizler de Kadıköy de veya İstanbul'un neresinde olursanız olun cadde veya sokak fark etmeksizin sizlerin bulunduğunuz adrese geliyor, eşyalarınızı yerinde inceliyor, sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, karşılıklı anlaşmamız halinde ise eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz.

        Bir çok müşterimiz daha önce ikinci el eşya satmadığı için sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor ve eşya satma işini zor bir süreç sanıyor ancak gerçekte bu kesinlikle böyle değildir. Biraz bu süreçten bahsedelim sizlere. İlk önce satmak istediğiniz eşyanın ne olduğuna karar veriyor ve bizlerle irtibat kuruyorsunuz. Eşyalarınızın türü hakkında sizlerden bilgi aldıktan eğer değerlendirebileceğimiz tarzda bir eşya ise sizlerden whatsapp veya email yolu ile resimlerini göndermenizi rica ediyoruz. Malum İstanbul trafiğini göz önüne aldığınız zaman her zaman istediğimiz adrese gidemeyeceğimizi takdir edersiniz. Resim ile eşyalarınıza fiyat vermek hem sizler hem de bizler için son derece pratik olmakta ve ciddi bir zaman kazandırmaktadır. Resimlerini incelediğimiz ikinci el eşya için sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, anlaşma halinde ise adresinize gelerek nakit olarak alıyoruz.

       Kadıköy için yıllardır bölgeye hizmet veren firmamız ikinci el eşya alımı yapmak adına ilçenin her zaman hizmetindedir. Çamaşır makinesi, buzdolabı, klima, led televizyon, lcd televizyon, koltuk takımı, bilgisayar, masa sandalye, baza yatak, bulaşık makinesi, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızı temiz ve sağlam olması durumunda alıyoruz. Zahmetsizce ve güven içerisinde eşyalarınızı satmak isterseniz bizler sizlere hizmet vermek için 7 gün çalışıyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?