Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Kartal ikinci el eşya alanlar

Kartal ikinci el eşya alımı için Umut spot olarak haftanın 7 günü sizlere en güvenilir hizmeti vermek için çalışıyoruz. Artık sizin için fazlalık durumuna gelen, kullanmadığınız, yaşam alanınızda yer kaplayan eşyaları satmak istediğinizde bizleri hemen arayabilirsiniz.

Satmak istediğiniz eşya ne ise bizleri arayarak bilgi veriyorsunuz, eğer eşyanız bizlerin değerlendirebileceğimiz türden bir eşya ise sizlerden whatsApp veya email yolu ile eşyanızın resimlerini göndermenizi rica ediyoruz. Resimlerini aldığımız eşyalar için sizlere fiyat veriyor, karşılıklı anlaşmamız halinde ise adresinize gelerek Kartal ikinci el eşya alımını yapıyoruz. Kartal ın hangi cadde veya sokağında olursanız olun 2.el eşya alımı için sizlere ulaşıyoruz.

Kartal ikinci el çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, led televizyon, mobilya, koltuk takımı, masa sandalye, elektronik eşya, klima, bilgisayar, masa sandalye, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızı bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti vereceğimizden şüpheniz olmasın.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?