Kartal 2. İkinci El eşya alanlar 0533 493 33 90

Kartal ikinci el eşya alanlar
Kartal 2.el eşya alanlar

İkinci el eşya alımı için firmamız kendi elemanları ve nakliye aracı ile adresinize geliyor, eşyalarınızı yerinde inceliyor ve değerlendirebileceğimiz bir eşya olması halinde sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor. Burada önemli olan eşyanızın bizlerin değerlendirebileceğimiz bir eşya olmasıdır çünkü her türlü eşyayı satın almamız alsak bile satabilmemiz mümkün olmamaktadır. Sizlerin eski eşya dediğiniz ürün bir başkasının yeni eşyası olacağı için alım sırasında biraz titiz davranmak zorundayız.

Kartal 2.el eşya alımı için adresinize gelerek fiyat verebileceğimiz gibi whatsApp veya email yolu ile göndereceğiniz eşya resimleri ile de sizlere fiyat verebiliriz. İstanbul ikinci el eşya için her istediğimiz adrese ulaşmak için çok elverişli bir trafiğe sahip olmadığı için süreci hızlandırmak ve sizlere en kısa sürede fiyat verebilmek için resim göndermeniz hem sizin hem de bizim için süreci kısaltacaktır. Beyaz eşya, mobilya, led televizyon, masa sandalye, baza, koltuk takımı, elektronik eşya, bilgisayar, ofis mobilyası, büro mobilyası, bilgisayar ikinci el olarak en yüksek fiyattan aynı gün içerisinde adresinizden nakit alınıyor.

Kartal ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Zahmetsiz ve güven içerisinde 2.el eşya satışı yapmak isterseniz bizleri rahatlıkla arayabilirsiniz. Gerek Kartal gerekse İstanbul genelinde bizler spot eşya ve kullanılmış eşya için sizlere en kaliteli hizmeti vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?