Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

     Maltepe ikinci el eşya alımı için bizler haftanın 7 günü ekibimizle beraber sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Nakliye aracımız, taşıma elemanlarımız, montaj ekibimiz ve sizlere en yüksek fiyatı vermeye gayret edecek olan eksper arkadaşlarımız ile aynı gün içerisinde eşyalarınıza fiyat veriyor, fiyat konusunda anlaşmamız halinde aynı gün içerisinde nakit olarak alıyoruz. Firmamızın sizlere sunacağı hizmetler karşılığında sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyor, tamamını kendimiz karşılıyoruz

    Maltepe İkinci el eşya alırken en çok temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olmasına dikkat etmekteyiz. Bizlerden ikinci el eşya almaya gelen müşterilerimiz mutlaka temiz ve yeniye yakın eşyalar almak istemektedirler. Bu yüzden bizler de müşterilerimize hitap edebilecek eşyaları almaya gayret ediyor, alış esnasında ince eleyip sık dokuyoruz. Maalesef her eski eşya veya kullanılmış eşya maddi bir değer taşımaz. Örneğin ikinci el beyaz eşya alırken mutlaka sağlam ve çalışır durumda olan, pas, vuruk içermeyen mümkün olan en yeni model eşyaları almaya çalışıyoruz.

    Eşyalarınıza fiyat vermek için adresinize gelebildiğimiz gibi satacak olduğunuz eşyaların resimlerini bizlere whatsapp veya email ile göndereceğiniz resimlerle de sizlere fiyat verebiliyoruz. Malum İstanbul trafiğinde her zaman istediğimiz adreste olamadığımız için, resim yolu ile fiyat vermek hem sizlere hem de bizlere çok ciddi zaman kazandırmaktadır.

    Güvenilir, zahmetsiz bir şekilde ikinci el eşya satmak için Maltepe de sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız. Maltepe de hangi sokak veya caddede olursanız olun aynı gün en kaliteli hizmet için bizleri arayın.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?