Pendik 2. İkinci El eşya alanlar 0533 493 33 90

Pendik ikinci el eşya alanlar
Pendik ikinci el eşya alanlar

Pendik ikinci el eşya alımı veya spot eşya alımı yapmak için bizler haftanın  günü bölgeye yoğun şekilde hizmet vermekteyiz. Sizlerden gelen eşya satış talepleri içerisinden işimize yarayan, satabileceğimiz eşyalar için gerek adresinize gelerek gerekse de whatsApp veya email üzerinden resimlerini gönderdiğiniz eşyaları değerlendirerek sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı veriyor, karşılıklı anlaşmamız durumunda ise aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak alıyoruz.

Pendik ikinci el eşya alımı yaparken diğer bölgelerden olduğu gibi son derece titizlikle ve seçici davranılarak yapılmaktadır. Sizin eski eşya dediğiniz ürün bir başkasının yeni eşyası olacağı için temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olması bizler için son derece önemlidir. 2.el eşya alırken en çok dikkat ettiğimiz konu temizlik ve yeniye yakın olmasıdır. Hurda durumuna gelmiş, artık kullanım ömrünü tamamlamış ve günümüz çizgilerinin çok dışında kalan bir eşyanın alınıp satılması maalesef mümkün olamamaktadır.

İkinci El beyaz eşya, klima, elektronik eşya, ses sistemi, mobilya, koltuk takımı, ofis mobilyası, büro mobilyası, led televizyon, masa sandalye, baza yatak ve bunların dışında kalan eşyalarınız için bizleri haftanın 7 günü arayabilir eşyalarınızı aldatılmaktan,  güven içerisinde ve zahmetsizce satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten son derece mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?