Şenesenevler 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Şenesenevler ikinci el eşya alanlar

Şenesenevler ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü müşterilerimize hizmet vermekte, onlardan gelen talepler doğrultusunda adreslerine giderek eşyalarını yerinde incelemekte, mümkün olan en doğru fiyatı vererek karşılıklı anlaşma olması halinde aynı gün içerisinde nakit olarak satın almaktayız. İkinci El eşya alımında doğru fiyat ne demek isterseniz sizlere bundan bahsedelim. Doğru fiyat demek eşyalarınız verilebilecek en yüksek fiyat demektir. Bizler müşterimize eşyasını alamayacağımız bir fiyat vermiyor, göstermelik bir yksek fiyat verip daha sonra tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz.

Siz sadece satmak istediğiniz eşyaların neler olduğuna karar veriyor ve bizlerle irtibata geçiyorsunuz gerisini tamamen bizler hallediyoruz . Satacağınız eşyalar değerlendirebileceğimiz türde ise adresinize gelerek fiyat verdiğimiz gibi bizlere whatsApp veya email üzerinden resimlerini göndererek de fiyat alabilirsiniz. Resim göndererek fiyat almak hem sizlere hem de bizlere önemli bir zaman kazandıracaktır.

Şenesenevler İkinci el eşya için fiyat konusunda anlaşmamız durumunda adresinize kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla geliyor eşya alımını sadece bir kaç saat içerisinde tamamlıyoruz. Sizlerden 2.el eşya alırken müşterilerimize satabileceğimiz sağlam, temiz ve kullanılabilir durumda olan eşyaları tercih etmeye çalışıyoruz.

Şenesenevler İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, elektronik eşya, bilgisayar, led televizyon,  lcd televizyon, ofis mobilyası, büro mobilyası gibi eşyalarınızı aynı gün nakit satmak için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?