2. İkinci El Lcd Televizyon Alanlar 0533 493 33 90

İkinci el Lcd Televizyon alımını haftanın 7 günü İstanbul'un hangi ilçesinde olursanız olun nakit olarak satın alıyoruz. Televizyonunuzun markası ve modeli ne olursa olsun bizleri arayarak model ve markasını söylediğiniz televizyon için sizlere anında fiyat veriyor, verdiğimiz fiyata sadık kalarak sizlerden tekrar ikinci bir indirim talep etmeden aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Daha önce hiç ikinci el lcd televizyon veya 2.el led televizyon satmamış olan müşterilerimizin en çok merak ettiği konular şunlardır; İkinci el lcd televizyon satarken neye göre fiyat veriyorsunuz? Televizyonumu alırken dikkat ettiğiniz fiyatı arttıran etkenler nelerdir? Kısaca bu maddelere değinmek gerekirse;

İkinci el lcd alırken fiyatı en çok etkileyen yani arttıran etken temizlik ve yeniye yakın olma durumudur. Ekranın da kararma, leke, çizgi veya ölü piksel olmayan (ölü piksel ekranda sürekli yanıp sönen çok küçük beyaz veya sarı noktalardır) televizyonunuz için sizlere mümkün olan en yüksek fiyat verilecektir. Bir diğer önemli nokta ise televizyonunuzun markası ve modelidir. İkinci el Samsung, Lg, Panasonic, Toshiba, Sony, Vestel, Arçelik, Beko Lcd Televizyon gibi bilinirliği yüksek olan ve müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edilen markaların alımını daha yüksek fiyattan alıyoruz.

Markasını ve modelini vereceğiniz 2.el lcd televizyon için sizlere en yüksek fiyatımızı veriyor anlaşma halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Sizler de zahmetsiz ve güven içerisinde Lcd ve Led televizyon alımını yapıyoruz. Haftanın 7 günü sizlere hizmet veriyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?