Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

     
          Maltepe 2. el eşya ve spot eşya alımı için müşterilerimizden haftanın 7 günü gelen taleplerin karşılanması için bölgeye yoğun şekilde hizmet vermekteyiz. Ekibimiz ile nakliye aracımız ile kendi elemanlarımız ile satacağınız eşyaları görmek için adresinize gelerek fiyat değerlendirmesi yapıyor, fiyat konusunda anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz.

          Eşyalarınızın fiyatlandırması için adresinize gelebileceğimiz gibi ikinci el eşya için bizlere whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz resimler ile de sizlere fiyat verebiliriz. Özellikle İstanbul trafiği göz önüne alındığında heran her adrese gidebilmemiz mümkün olmamaktadır. Bizlere gelen 2.el eşya resimlerini inceleyerek sizlere verdiğimiz fiyat en doğru ve gerçek fiyat olacaktır. Fiyat konusunda anlaştıktan sonra Maltepe de bulunan adresinize gelerek eşyaların alımı sırasında verdiğimiz fiyattan kesinlikle indirim talep etmiyor, fiyatı düşürmek için türlü bahaneler üretmiyor söz verdiğimiz fiyat üzerinden eşyalarınızı satın alıyoruz.

        İkinci el eşya alımı sırasında bizler için en önemli konu satabileceğimiz malların alınmasıdır. Hurda durumuna gelmiş, yıpranmış, artık kullanım ömrünü tamamlamış eşyaları almamız söz konusu olamamaktadır. Bazı müşterilerimizden neden ikinci el eşyalarını almadığımız yönünde sitemler alıyoruz ancak her eşyayı alma durumumuz söz konusu olmamaz Sağlam, temiz durumda olan ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, lcd televizyon, büro mobilyası, ofis mobilyası, koltuk takımı, L koltuk, köşe koltuk takımı, bilgisayar, elektronik eşya için Maltepe de hizmet veriyoruz. Sizlere haftanın 7 günü en kaliteli ve zahmetsiz hizmeti vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?