Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

       
            Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası ayrımı yapmadan tün İstanbul genelinde ikinci el eşya alımı yapan firmamız siz değerli müşterilerimizden gelen eşya satış talepleri doğrultusunda Ümraniye ikinci el eşya alımı yapmak için de haftanın 7 günü çalışmaktadır. Satılabilecek durumda olan eşyalarınızı fiyatlandırıyor, sizlerle karşılıklı olarak anlaşabilmemiz halinde aynı gün içerisinde eşyalarınızı nakit olarak alıyoruz. Burada önemli olan nokta eşyalarınızın değerlendirilebilecek veya satılabilecek eşyalar olmasıdır. Çünkü bizler de sizlerden aldığımız eşyaların bir başkasının ihtiyacını giderebilecek, temiz, sağlam, modern eşyalar olmasına dikkat ederiz.

             Ümraniye ikinci el eşya alımı için adresinize gelerek fiyat verebildiğimiz gibi sizlerden gelecek olan eşya resimleri ile de fiyat verebiliriz. Resim göndererek fiyat almanız hem sizlere zaman kazandıracaktır hem de eşyaların satış sürecini son derece hızlandıracaktır. Malum İstanbul trafiğini göz önüne aldığımızda her adrese yetişmemiz mümkün olmadığı için resim üzerinden fiyat vermek pratik bir yol olmaktadır.

              Peki ne tür ikinci el eşya alımı yapıyoruz ? Ümraniye ikinci el bilgisayar, elektronik eşya, koltuk takımı, mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya, televizyon, ses sistemi, plak, plakçalar, piyano, el halısı, antika, gümüş eşya gibi eşyaların alımı aynı gün içerisinde satın alıyoruz. Eşya alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor tamamını bizler karşılıyoruz.

              Ümraniye de oturuyor ve eşyalarınızı satmak istiyorsanız bizler zahmetsiz ve güven içerisinde bir alışveriş sunuyor ve haftanın 7 günü sizlere hizmet veriyoruz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?