2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

       İkinci el eşya alan yerler İstanbul'un pek çok yerinde bulunmakla birlikte pek azı güvenilir ve zahmetsiz bir şekilde hizmet vermektedir. Bizler yıllardır ikinci el eşya sektöründe müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda aynı gün içerisinde hizmet vermeye gayret eden firmamız sizlere eşyalarınızın durumuna, temizliğine göre mümkün olan en yüksek fiyatı vermektedir. Temiz, sağlam, bir başkasının ihtiyacını giderebilecek durumda olan eşyaların alımını yapabiliyor, hurda durumuna gelmiş, yıpranmış eşyaları almamız ise söz konusu olmamaktadır.

       2.el eşya dediğimiz zaman bir çok eşya gurubu akla geliyor olsa da bizler bu eşyalar içerisinde sadece temiz ve sağlam olanlarını ve günlük hayatımızda evlerimizde, iş yerlerimizde, depolarımızda, yazlıklarımızda kullanılabilecek eşyalarınızı satın alıyoruz. İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, koltuk takımı, lcd televizyon, L koltuk, yatak odası, elbise dolabı, gardrop, masa sandalye, ofis mobilyası, elektronik eşya, klima, bilgisayar gibi eşyalarınızı değerlendirebiliyoruz. Ancak sizlerde saydığımız bu eşyaların dışında bir eşya var ise bizleri arayarak yine fiyat alabilirsiniz.

       İkinci el eşyanıza fiyat vermemiz için adresinize gelerek de fiyat verebiliyoruz. Ancak bunun öncesinde sizlerden eşyanız ile belli başlı bilgiler almamız, kaç senelik olduğu, herhangi bir kusurunun olup olmadığı, markasının ne olduğu gibi sorularımıza vereceğiniz cevaplara göre ortalama bir fiyat verebilir, fiyatta anlaşmamız halinde adresinize geliyoruz.

      Son zamanlarda akıllı telefonlarımızın whatsapp ve email özelliğini kullanarak bizlere satacağınız eşyaların resimlerini gönderebilir, bu sayede daha hızlı bir şekilde ve daha net bir fiyat alabilirsiniz. Resim ile fiyat almanız hem sizlere zaman kazandıracak, hem de satış sürecinizi hızlandıracaktır.

       Tüm İstanbul genelinde sizlere hizmet vermek için haftanın 7 günü çalışıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?