2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

İkinci el eşya alan yerler Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası fark etmeksizin İstanbul'un pek çok ilçesinde faaliyet göstermektedir. Bizler müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda satmak istedikleri eşyaları inceliyor, satabilecek olduklarımız için müşterilerimize mümkün olan en yüksek rakamı teklif ediyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz.

İkinci el eşya alırken belli başlı dikkat ettiğimiz noktalar vardır ki bunların başında temizlik ve sağlamlık gelmektedir. Temiz olmayan sizden sonra bir başkasının kullanamayacağı eşyaları sizlerden almamız mümkün değildir. Bunun dışında özellikle ikinci el beyaz eşya alımında geçerli olan bir konu vardır ki bu da eşyanızın mutlaka çalışır durumda olması şartıdır. Tamir gerektiren, çalışmayan, herhangi bir beyaz eşyanın alınıp tamir edilerek satışa sunulması bizlerin prensiplerine aykırıdır. Müşterilerimize her zaman sağlam ve uzun yıllar kullanabilecekleri beyaz eşyalar satmaya ve kendilerini memnun etmeye gayret ediyoruz.

Peki ikinci el eşya satacağınız zaman nasıl bir yol izleyeceksiniz? Bu konu çok basittir. Satmayı düşündüğünüz eşyaların bizlere whatsapp veya email üzerinden resimlerini gönderirseniz sizlere anında olumlu veya olumsuz geri dönüş yapar eşyalarınız satabileceğimiz türden eşyalar ise mümkün olan en yüksek fiyatı veririz. Anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde adresinize gelerek nakit alımı gerçekleştiririz.

Eşyaların alımı sırasında sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeyiz. Haftanın 7 günü tüm İstanbul'da 2.el eşya alımı için hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com
İkinci el eşya alan yerler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?