2. İkinci El Eşya Alıyoruz 0533 493 33 90

             
            İkinci el eşya alımını İstanbul'un neresinde olursanız olun aynı gün içerisinde adresinizden nakit olarak yapıyoruz. Sizlerden gelen eşya satış talepleri doğrultusunda gerekirse adresinize geliyor, eşyalarınızı yerinde inceliyor, fiyatlandırıyoruz. Fiyat verdiğimiz eşyalar konusunda anlaşma sağlarsak aynı gün içerisinde veya sizlerle mutabık olduğumuz bir gün adresinizden nakit olarak satın alıyoruz.

           Daha önce hiç ikinci el eşya satmamış müşterilerimizin bilmediği konular hakkında da bilgi vermek istiyoruz. Örneğin ikinci el eşya satmak istiyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Size süreç hakkında bilgi verelim. İlk önce satacağınız eşyanın kaç senelik olduğu, kullanım durumu, varsa markası ve modeli (eşya türüne göre değişmektedir) hakkında bizlere bilgi verdikten sonra sizlere ortalama bir fiyat veririz. Fiyat konusunda eşyayı görmediğimiz için net bir şey söylememiz pek mümkün değildir. Fiyat konusunda ortalama bir anlaşma sağlarsak ancak o zaman eşyalarınızı görmek ve almak için adresinize geliyoruz. Bazı müşterilerimiz hemen adreslerine gelerek fiyat vermemizi istiyorlar ancak bazı durumlarda müşterilerimiz satacakları ürünlere sıfırı kadar fiyat istemekte veya bahsettikleri ürünlerle karşılaştığımız ürünler arasında hiçbir alaka olmamaktadır.

           İkinci el eşya için fiyat almanızın en sağlıklı ve kolay yolu bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile göndermenizdir. Resimler elimize ulaştıktan sonra eğer değerlendirebileceğimiz eşyalar ise sizlere anında fiyat veriyoruz. Yine fiyat konsunda anlaşırsak aynı gün içerisinde alabiliyoruz.

          Sizler de ikinci el eşya satmak istiyor ve bunu güven içerisinde zahmetsizce yapmak istiyorsanız bizleri haftanın 7 günü arayabilir, eşyalarınızı güven içerisinde satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?