Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakasının en yoğun nüfusa sahip ilçelerinden birisi olan Ataşehir ikinci el eşya satış talebinde bulunan müşterilerimize aynı gün içerisinde cevap vermekteyiz. Müşterilerimizin satmak istedikleri eşyaların türüne ve durumuna göre sizlere mutlaka olumlu veya olumsuz cevap vermekteyiz. Çünkü her 2.el eşya satış talebine olumlu cevap vermemiz diğer bir tabirle her eşyayı almamız mümkün değildir. Sizlerden sonra müşterilerimize satabileceğimiz, sağlam, temiz, modern eşyaları alabiliyoruz.

Daha önce eşyalarını aldığımız müşterilerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda pek çok kişinin eşya alış sürecini bilmediği bu yüzden de bazı çekinceleri olduğunu belirledik. Bu yüzden Ataşehir ikinci el eşya alış sürecimiz hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Örneğin; ikinci el eşya satmak için bizleri Ataşehir den aradınız. Sizlerden mümkünse satmayı düşündüğünüz eşyaların resimlerini rica ediyoruz. Bizlere whatsapp veya email üzerinden eşyalarınızın resimlerini gönderirseniz, sizlere daha net ve daha hızlı fiyat verebiliriz. Ancak resim gönderme şansınız yoksa bizlere eşyalarınız hakkında detaylı bilgi verdikten sonra sizlere verdiğimiz fiyatta aşağı yukarı bir mutabakat sağlarsak adresinize gelebiliriz. Sizler de hak verirsiniz ki İstanbul trafiğinde her adrese gitmemiz mümkün değildir.

Ataşehir ikinci el mobilya, beyaz eşya, bilgisayar, koltuk takımı, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı satmaya karar verdiğiniz zaman bizleri arayabilir, eşyalarınız için fiyat alabilir, karar vermeniz durumunda nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com
Ataşehir ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?