Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakasının en önemli ve kalabalık ilçelerinden birisi olan Ümraniye den ikinci el eşya alımı yapmak için bizler firma olarak haftanın 7 günü aktif olarak çalışmaktayız. Her çeşit ve türden eşya ile karşılaştığımız ilçeden tek tek eşya alımı yapabildiğimiz gibi komple ev eşyası veya komple ofis mobilyası da alıyoruz. Sizlerin satmayı düşündüğünüz eşyaların türüne göre adresinize gelerek fiyat verebildiğimiz gibi bizlere akıllı telefonlarınızın whatsapp veya bilgisayarınızın email özelliği sayesinde de fiyat verebiliriz. İsterseniz eşya alış sürecimiz hakkında sizlere biraz daha detaylı bilgi verelim.

Ümraniye ikinci el eşya satış talebi geldiği zaman bizler müşterilerimize eşyalarının kaç yıllık olduğu, ne türde olduğu, markasının olup olmadığını, eşyanın türüne göre modelini vb sorular soruyoruz. Bu sorulara aldığımız cevaplardan sonra eğer eşya bizlerin değerlendirebileceğimiz bir eşya değilse müşterimize değerlendiremeyeceğimizi bildirip teşekkür ediyoruz. Ancak satabileceğimiz türden bir eşya ise mümkünse whatsapp veya email ile resimlerini göndermesini rica ediyoruz. Bu sayede hem müşterimiz zaman kazanıp bizlerden çok çabuk bir şekilde fiyat almış oluyor hem de bizler adrese giderek zaman kaybetmemiş oluyoruz. Resimler üzerinden verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda aynı gün içerisinde nakit ödemesini yaparak eşyalarını alıyoruz.

Resim gönderme imkanları yoksa soruları biraz daha detaylandırıyor ve müşterimize ikinci el eşya için ortalama bir fiyat veririz anlaşma noktası olması halinde ise Ümraniye de bulunan adreslerine gideriz.

Ümraniye 2.el eşya alan yerler arıyorsanız bizleri haftanın 7 günü fiyat almak veya eşya satmak için arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?