2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar 0533 493 33 90


Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Buzdolabı, Fırın, Klima gibi ana kalemlerden oluşan eşya guruplarına beyaz eşya denmekte olduğunu hemen hemen hepimiz biliriz. Bir evin en temel ihtiyaçlarından olan bu eşyaların ihtiyaç fazlası olanları ise alım yapan firmalar tarafından nakit olarak alınmaktadır. Bizler firma olarak uzun yıllardır İstanbul'un bir çok yerinden ikinci el beyaz eşya alımı yapmaktayız.

Beyaz eşya alımı için müşterilerimize fiyat verirken dikkate aldığımız en önemli nokta eşyalarınızın temiz, sağlam ve çalışır durumda olmasıdır. Tamir görmesi gereken, işlevlerini yerine getirmeyen, bir çok yeri kir ve pas içerisinde olan, bozuk herhangi bir beyaz eşya alımı yapmamız mümkün değildir. Bu yüzden bir eşya ne kadar temiz ve yeni model ise o kadar yüksek fiyattan alınmaktadır.

Marka ve model bilgisi vererek fiyat alabileceğiniz gibi bizlere eşyalarınızın resimlerini göndererek de fiyat alabilirsiniz. Whatsapp ile çok kısa bir süre içerisinde yapabileceğiniz bu işlem sayesinde çok kısa bir süre içerisinde bizlerden fiyat alabilirsiniz.

Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Altus, Regal, Profilo, Altus, İndesit, Samsung, Ariston markası ve modeli ne olursa olsun ikinci el beyaz eşya için bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilir, markasını ve modelini söylediğiniz beyaz eşyanız içn fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz.

İstanbul'un neresinde olursanız olun bizleri arayabilir, ikinci el beyaz eşya satışı için bilgi veya fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içerisinde satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.


0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?