2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Anadolu ve Avrupa Yakası hiç fark etmeksizin İstanbul'un neresinde olursa olsun, eşyalarını satmak isteyen müşterilerimizin eşya satış taleplerine göre fiyatlandırma yapıyor, fiyat konusunda karşılıklı anlaşmamız halinde ise aynı gün içerisinde nakit ödemelerini yaparak satın alıyoruz. Satın alma sırasında ihtiyaç duyulan nakliye ve hamaliye ihtiyacını bizler karşılıyor, sizlere hiçbir masraf yansıtmıyoruz.

Ancak her eşyanın alınıp satılması mümkün değildir. Bu yüzden eşyalarınızın maddi bir değer ile alınabilmesi için temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Model olarak çok eski olan, kullanımdan dolayı son derece yıpranmış bir eşyanın alınması, alınsa bile satılması mümkün değildir.

Her eşya kendi içerisinde farklı kriterlerde değerlendirilir. İkinci el elektronik eşya ve beyaz eşya alırken mutlaka çalışır durumda olan, sağlam ürünler olması gerekmektedir. Herhangi bir tamir gerektiren, çalışmayan eşyanın alınması mümkün değildir. İkinci el mobilya alınacağı zaman ise önemli olan modern ve sağlam mobilyalar olması gerekir. Çok eski zamanlarda kullanılan, artık günümüzün modern çizgilerini yansıtmayan mobilyalar da bizlerden eşya alacak olan müşterilerimiz tarafından tercih edilmeyeceği için bizlerin de alması pek mümkün değildir.

Eşyalarınız için pratik ve çabuk bir şekilde fiyat almanız için whatsapp veya emailden bizlere resimlerini gönderirseniz bizler de son derece hızlı şekilde fiyat verebilir, fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alabiliriz. Haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde bizleri hiç çekinmeden arayabilir, bilgi almak istediğiniz konular hakkında sorular sorabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?