2. İkinci El Eşya Satarken Nakliyeyi Kim Karşılıyor? 0533 493 33 90

İkinci el eşya satarken bir çok müşterimiz bu konudan dolayı mağdur olmaktadırlar. Daha önce hiç eşya satmadıkları için konu hakkında bilgi sahibi olmayan müşterilerimiz karşı tarafın söylediklerine iyi niyetle inanmaktadırlar ancak işin aslı pek de onlara anlatıldığı gibi değildir. Bizler burada ikinci el eşya alımı sırasında nakliye kısmı nasıl halledilir veya halledilmelidir noktasında sizlere bilgi vermek istiyoruz.

Örneğin Ümraniye ikinci el eşya alımı için X bir firma ile anlaştınız ve bu firma eşyalarınızı satın almak için adresinize geldi ve sizlerden nakliye ücreti talep etti ya da nakliyenin bir kısmını sizlerin karşılaması gerektiğinden bahsetti. Kesinlikle nakliye ücreti ödememelisiniz çünkü 2.el eşya alışında nakliye ve hamaliye kısmı tamamen alıcı tarafından karşılanır. Bir koltuk takımının taşınması ve kamyonete dizilmesi çok kolay bir işlem değildir. Bu işlerin işinin ehli taşıma ve istifleme işlemlerini daha önce tecrübe etmiş kişiler tarafından yapılması sizlere hiçbir zahmet verilmemesi esastır. Ancak eşya alışlarında müşterilerin satmayı düşündüğü eşyaların dışında bir yerden bir yere taşınmasını istediği eşyalar varsa bunlar için alım yapan firma ile anlaşarak ücret karşılığı taşıtabilir, buna karşılık firmaya bir ücret teklif edebilir. Bizim burada kastettiğimiz satılan eşyalar ile ilgili nakliyedir.

Bizler yıllardır sektörün içinde olan köklü bir firma olarak müşterilerimize kesinlikle hiçbir nakliye ve hamaliye ücreti yansıtmıyor, tamamını karşılıyoruz. Sizler sadece irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşıyor, satmak istediğiniz eşyalar ile ilgili fiyat alarak istediğiniz zaman zahmetsiz bir şekilde satıyorsunuz.

Haftanın 7 günü tüm İstanbul genelinde sizlere hizmet veriyor, son derece hızlı ve profesyonelce çalışıyoruz. Sizlere de hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?