2. İkinci El İkea Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Özellikle tasarımı ön plana çıkan ve dar alanlar için ürettikleri pratik ürünlerle ön plana çıkan İkea ürünleri, diğer ürünler gibi zamanla sizlerin ihtiyacınızı karşılamaktan uzak ürünler haline gelebilir. İkea ikinci el koltuk, L koltuk, masa sandalye, sandalye, masa, deri koltuk, gardrop, elbise dolabı gibi bir çok eşya müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi İkea ürünleri genelde pratik ve hafif, tasarımı ön planda olan ürünler olduğu için çoğunlukla genç müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Öğrenci veya çalışan olsun renkli ve değişik ürünler hoşlarına gitmektedir. Zamanla diğer eşyalarda olduğu gibi İkea ürünleri de fazlalık ve satılması gereken eşyalar durumuna gelebiliyor. Böyle durumlarda bizler hiç çekinmeden arayabilir, eşyalarınız hakkında bilgi verebilir, bu şekilde fiyat alabilirsiniz. Veya daha kolay ve pratik bir yol olarak bizlere eşyalarınızın resimlerini gönderebilir, resimler üzerinden de fiyat alabilirsiniz. Aldığınız fiyatta anlaşabilmemiz durumunda aynı gün içerisinde eşyalarınızı evinizden ücretsiz nakliye ve taşıma hizmetimizle satın alıyoruz.

İkinci el İkea Ürünleri için montaj ve demontaj kısmı da işinin ehli çalışanlarımız tarafından kısa sürede yapılıp, sizlere hiç zahmet vermeden teslim alınır, dolayısıyla sizler de eşyalarınızı hiçbir zahmet çekmeden, kolay bir şekilde, güven içerisinde elinizden çıkarmış olursunuz.

Bizleri merak ettiğiniz kısımları sormak, fiyat almak veya eşyalarınızı elden çıkarmak için mobilya, beyaz eşya koltuk takımı, elektronik eşya, antika, lcd televizyon gibi eşya gurupları için de arayabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?