2. İkinci El Retro Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Son zamanlarda bir çok sektörde etkisini gösteren Retro Eşya furyası etkisini en çok mobilya sektöründe hissettirmiştir. Canlı renkler ve değişik çizgilerle piyasaya sürülen mobilyalar müşteriler tarafından anında rağbet görmekte, Sarı, Turuncu, Haki Yeşili, Turkuaz, Kahverengi, Tarçın gibi canlı renkler kullanılan mobilyalar ev veya iş yerlerinize son derece canlı bir hava getirmektedir.

Eski veya eskiye dönüş anlamlarına gelen retro kelimesi mobilya sektörü dışında bir çok sektörü de direk veya dolaylı olarak etkilemektedir. Çok severek alsanız da belli sebeplerden dolayı elden çıkarmak zorunda olduğunuz ikinci el retro eşya satışı için bizleri arayarak aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Retro, Koltuk, koltuk takımı, yemek masası, yemek odası, obje, berjer, sehpa, tv sehpası, yatak odası gibi eşyalarınızın alımını aynı gün yapıyoruz.

İstanbul'un neresinde olursanız olun eşyalarınızı adresinizden nakit olarak alıyor, alım esnasında ihtiyaç duyulan nakliye ve hamaliye ihtiyacını bizler kendi elemanlarımız ve nakliye aracımız ile karşılıyor sizlere en ufak bir masraf yansıtmıyoruz.

Satacağınız eşyaların temizliğine ve sağlamlığına göre fiyat belirliyor, eşyalarınızın ödemesini anında, nakit olarak yapıyoruz. Sizler de eşyalarınızı değerlendirmek istediğiniz zaman bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz.

Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?