Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alan Yerler 0533 493 33 90

Ataşehir ikinci el eşya alımı için Anadolu Yakasının en hızlı hizmet verdiğimiz ilçesidir. Büyük bir alana yayılan ve yoğun bir nüfusa sahip olan ilçeye cadde cadde, sokak sokak hizmet veriyor, müşterilerimizi hiç bekletmeden, zamanlarını almadan, aynı gün içerisinde eşyalarını fiyatlandırıyor, karşılıklı anlaşmamız halinde ise yine aynı gün, nakit olarak satın alıyoruz. Satmak istediğiniz eşyanın türüne, durumuna, temizlik ve sağlamlığına göre sizlere fiyat veriyor, karşılıklı anlaşma olması durumunda ise Ataşehir de bulunan adresinize gelerek eşyalarınızı satın alıyoruz.

Hayatınızın bir çok alanında siz farkında olmadan biriken, yaşam alanlarınızı daraltan eşyaları artık sağa sola bedava dağıtmak yerine bizlere satarak kendinize alan açacağınız gibi az veya çok maddi bir tasarrufunda sahibi olacaksınız. Müşterilerimizin yaptığı en büyük hatalardan biri ikinci el eşya satışını zor bir işlem zannetmeleridir. Halbuki akıllı telefonlarınızın whatsapp veya email gönderme özelliklerini kullanarak bizlere eşyalarınızın resimlerini gönderebilir, bu sayede anında fiyat alabilirsiniz.

Ataşehir eski eşya alımında ihtiyaç duyulan nakliye ve hamaliye giderlerinin tamamını bizler karşılıyor, sizlere hiç bir masraf yansıtmıyoruz.

Evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanmadığınız ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, L koltuk, bilgisayar, elektronik eşya, led televizyon, yatak baza, masa sandalye, klima, ofis mobilyası gibi bir çok eşyanın yanı sıra gümüş eşya, antika mobilya, antika eşya, piyano, plak, plakçalar, pikap tablo, el halısı gibi daha değerli eşyalarınızı da uzman eksperlerimiz ile değerlendiriyor ve yüksek fiyattan alıyoruz.

Sizlere İstanbul'un neresinde olursanız olun haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

 0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?