Bostancı 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90


Kadıköy ilçesi sınırları içerisinde olan Bostancı bizlerin ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü hizmet verdiğimiz ilçelerdendir. Semt sakinlerinin satmak istedikleri eşyaların durumlarına, temizliklerine ve yeniliklerine göre fiyat verip, anlaşma olması halinde ise aynı gün içerisinde nakit olarak satın alıyoruz. Alım sırasında ihtiyaç duyulan nakliye, hamaliye gibi işlemlerin tamamını bizler karşılıyoruz.

Önemli olan eşyalarınızın alınıp satılabilecek türden eşyalar olmasıdır. Sizler de takdir edersiniz ki her eski eşya alınıp satılamaz. Temiz, sağlam, yeni veya yeniye yakın olan eşyalar ancak alınıp satılabilmektedir ki bizlerden alan eşya alan müşterilerimiz de uzun süre bu eşyaları kullanabilsinler. Özellikle son dönemlerde İstanbul'un neredeyse her semtinde uygulanan kentsel dönüşüm projeleri Bostancı sınırları içerisinde de hayata geçtiği için burada yaşayan müşterilerimizden de taşınma sebebiyle pek çok eşya satış talepleri gelmektedir. Günlük hayatımızda kullandığımız ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, koltuk takımı, L koltuk, bilgisayar, klima, ofis mobilyası, bulaşık makinesi, baza yatak, masa sandalye gibi eşyalarınızın yanı sıra el halısı, antika mobilya, deri koltuk, antika eşya, gümüş eşya, piyano, plak, plakçalar, pikap gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

Bostancı ikinci el eşya alımı, satımı kolay bir işlem olsa da sizlere hizmet verirken zahmet vermeyecek, düzgün çalışan, söz verdiği günde adresinizde olacak, verdiği fiyatı daha sonra düşürmeye çalışmayacak, dürüst esnafla çalışmanız sizler için çok daha iyi olacaktır. Bizler yıllardır müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti veriyoruz. Sizler de Bostancı 2.el eşya satışı için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere de hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

umutspot@gmail.com
0216 366 60 61
0533 493 33 90



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?