Gebze 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Gebze, İstanbul sınırları içerisinde olmasa da İstanbul'un pek çok ilçesinden çok daha rahat ulaşılabilir. Bu yüzden bizler de hizmet ağımızı genişletmek için bu gelişmiş ve yoğun nüfusa sahip ilçeye de aynı gün içerisinde hizmet vermekteyiz. Anadoludan çok fazla göç alan ilçeden gelen eşya satış talepleri son derece çeşitlilik göstermektedir.

Ev veya iş yerlerinizde sizler için artık fazlalık durumda olan, artık kullanmadığınız eşyalarınızın fiyatlandırmasını çabuk ve pratik bir şekilde yapabilmemiz için bizlere eşyalarınızın resimlerini göndermeniz hem sizler hem de bizler için son derece faydalı olacaktır. Bu sayede hem sizler hem de bizler son derece önemli bir zaman kazanmış oluruz. Resimleri gelen eşyalarınızı fiyatlandırıyor, anlaşma halinde ise aynı gün içerisinde Gebze'de bulunan adresinize gelerek nakit satın alıyoruz. Burada önemli olan nokta eşyalarınızın resimlerde belli olmayan kusurları varsa bizlere bunu ayrıca belirtirseniz hem sizlere daha doğru fiyat vermemizi sağlar hem de daha net bir fiyat almış olursunuz.

İstanbul ikinci el eşya alımında olduğu gibi Gebze için de eşyalarınızın alımı sırasında nakliye ve hamaliye giderleri için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyor, kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla sizlere zahmet vermeden nakit olarak satın alıyoruz.

Gebze ikinci el eşya alımı için bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilir, aynı gün içerisinde eşyalarınızı nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?