Her eşya ikinci el olarak satılır mı ?

Hayatınızın belli alanlarında kullanmadığımız bir çok eşya olabilir. Kimimiz nasıl olsa ileride lazım olur düşüncesiyle kimimiz atmaya kıyamadığımız için bu eşyaları elimizden çıkarmayız. Ancak gün gelir bu eşyalar başımıza adeta dert olur ve elden çıkarmak zorunda kalırız. İşte böyle durumlarda eşyalarınızı sağa sola bedava dağıtmak yerine bizleri arayarak belli bir maddi karşılık ile eşyalarınızı değerlendirebilirsiniz. Nasıl mı?

Bizleri arayarak elden çıkarmak istediğiniz ikinci el eşya veya eşyalar hakkında bilgi verdikten sonra mümkünse resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile göndererek bir kaç dakika içerisinde eşyalarınız için fiyat alabilirsiniz. Eşyalarınızın resimlerde belli olmayan kusurları varsa bizlere bunu ayrıca belirtirseniz çok daha doğru fiyat almış olursunuz.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki her eşyanın ikinci el olarak alınıp satılabilmesi mümkün değildir. Bunun için eşyanızın sizlerden sonra bir başkasının kullanabileceği temizlikte ve sağlamlıkta olması gerekmektedir. Temiz, sağlam ve günümüz modasına uygun eşyaların alımını yapabilmekteyiz. Ne kadar temiz olursa olsun 15-20 yıllık bir koltuğu almamız mümkün olmayacağı gibi ne kadar yeni model olursa olsun temiz olmayan bir eşyayı almamız da mümkün değildir.

İkinci el mobilya alımında temizlik ve sağlamlık ön olanda olurken ikinci el beyaz eşya ve elektronik eşya alışımızda ise sağlamlık ve tamir gerektirmeme gibi durumlar önemli olmaktadır. Temiz olmayan eşyaların satılması mümkün olmadığı gibi tamir gerektiren bozuk eşyalar da maalesef alınıp satılamamaktadır.

Sizler yine de ikinci el eşya satacağınız zaman hiç çekinmeden bizleri arayarak danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Eşyalarım nasıl olsa satılmaz diye düşünmeyin bizi arayın sizlere hemen yardımcı olalım.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?