İkinci El Canon Fotoğraf Makinesi Alanlar 0533 493 33 90

Son zamanlarda bir çok kişinin hobisi haline gelen fotoğrafçılık gün geçtikçe yeni meraklıları kendine çekmekte fotoğrafçılık sektörü günden güne büyümektedir. Fotoğraf sektöründeki büyüme ise yeni ihtiyaçları ve yeni makine alımlarını beraberinde getirirken eski fotoğraf makinesini satmak isteyen müşterilerimiz ise bizleri arayarak profesyonel makinelerini değerlendirmektedirler.

Fotoğraf makinesi sektöründe lider marka olan Canon Dslr fotoğraf makineleri ikinci el olarak en çok alnıp satılan makinelerdir. Sadece makineleri değil aynı zamanda lensleri de son derece rağbet gören Canon bizlerin de fotoğraf makinesi alacağımız zaman en çok tercih ettiğimiz markalardandır.

Özellikle Canon 70D, 7D II, 60D, 6D, Mark II, Mark III ve Mark IV modelleri fazlaca tercih edilen Canon fotoğraf makinelerinin lenslerinde ise 24-105mm, 24-70 mm, 70-200 mm, 50mm gibi lensleri de son derece rağbet göre ve tercih edilen lenslerdendir. Fotoğraf makinesi alırken dikkat edilen en önemli husus temizlik, tamir görmemiş olması ve shutter sayısı yani kaç adet fotoğraf çekildiğidir.

Sizler de özellikle Canon marka lens satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, fotoğraf makinenizin modelini söylerek fiyat alabilir, kabul etmeniz durumunda ise aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü tüm İstanbul içerisinde hizmet vermekteyiz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?