İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90


İkinci el eşya satacağınız zaman bizleri arayabilir, eşyalarınız için en doğru ve şişirilmemiş fiyatları alabilirsiniz. Burada önemli olan nokta sizlere verilen fiyatın eşyalarınız için verilebilecek maksimum fiyat olması gerekir. Ne demek istediğimizi daha iyi anlatmak açısından bir örnek verelim isterseniz.

Örneğin elinizde satmak istediğiniz ikinci el eşya koltuk takımı var. Bir kaç yerden fiyat aldınız ve X bir firma bu koltuk takımına diğer firmalardan 300 tl fazla teklif ediyor ve siz de doğal olarak bu firmaya koltuğunuzu satmak istiyorsunuz. Kendilerine koltuğunuzu almaları için gün ve tarih veriyorsunuz ve o gün geldiğinde bu firma sizlerden koltuğu almak için adresinize geliyor. Çeşitli bahaneler üreterek, koltuğunuza kusurlar bularak sizlerden fiyat kırmanızı isterse bu kişinin sizlere verdiği fiyat şişirilmiş bir fiyattır. Amaç diğer firmaları elemek ve fiyat olarak en yukarıda kalmaktır. En yüksek fiyatı verdikten sonra nasıl olsa adrese gittiğimde bir şekilde eşyayı alırım mantığı ile verilen bu şişik fiyatlardan en çok zarar göre sizler olursunuz. Zaman kaybetmenin dışında bu art niyetli kişilerle muhatap olmak zorunda kalırken, eşyalarınızı da kimi durumlarda ilk önce diğer firmalardan aldığınız fiyatlardan daha aşağı satmak zorunda kalabilirsiniz. Çünkü bu kişiler sizi zamanınızın dar olduğu anlarda da yakalayabilirler.

Özellikle mutlaka taşınmak veya eşyalarınızı vermek zorunda olduğunuz günleri tercih eden bu kişilere kesinlikle mahkum değilsiniz. Kendilerine eşyalarınızı satmak yerine geri gönderebilir bir başka firmayı tercih edebilirsiniz. Firmamız sizlere aynı gün içerisinde en hızlı hizmeti, sizlere hiçbir zahmet vermeden sunmaktadır. Bizleri haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?