İkinci El Eşya Alanlar Nasıl Fiyat Veriyorlar ? 0533 493 33 90


İkinci el eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman bizleri hiç çekinmeden arayabilir, satmayı düşündüğünüz ürünler için fiyat alabilir, satmaya karar vermeniz durumunda ise aynı gün içerisinde elden çıkarabilirsiniz. Peki bu işlemleri yapmadan önce eşyalarınız için fiyat almanız mümkün mü? Eşyalarınızı neye göre değerlendiriyor, nasıl fiyat veriyoruz? İsterseniz sizlere bu konu ile ilgili bir eşya örneği ile birlikte bilgi verelim;

Örneğin ikinci el koltuk takımı satmak istiyorsunuz ve koltuğunuzun ne kadar bir ücret karşılında alınacağı hakkında hiçbir fikriniz yok. Böyle bir durumda yapmanız gereken en doğru hareket bizleri arayarak veya aramadan eşyalarınızın resimlerini bizlere 0533 493 33 90 numaralı iletişim numaramızdan whatsapp veya email yolu ile ulaştırmanızdır. Eşyalarınızın resimlerden belli olmayan belli kusurları varsa örneğin koltuk takımınızın üzerinden küçük sigara yanığı veya kollarında ufak tefek soyulmalar varsa bunları da bizlere bildirirseniz sizlere en doğru fiyat verilecektir. Fiyatlandırma da önemli olan eşyalarınızın temizliği, sağlamlığı ve yeniye yakın olma durumudur. Örneğimiz üzerinden gidecek olursak koltuk takımınız ne kadar temiz, sağlam ve yeniye yakın bir modelse o kadar yüksek fiyattan alınmaktadır.

Elden çıkarmak isteyeceğiniz eşya çok eski bir model olsa bile temiz olması durumunda tercih edilebilir, ancak ne kadar yeni model olursa olsun temiz olmayan bir eşyanın alınıp satılması mümkün değildir.

Daha fazla bilgi almak isterseniz bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içerisinde arayabilir, merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz konular hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
0216 366 60 61
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?