İkinci El Eşya Satışında Pratik Yöntem Whatsapp'ın Faydaları


İkinci El Eşya Satışında Pratik Yöntem Whatsapp'ın Faydaları


Günlük hayatımızda neredeyse hepimiz tarafından kullanılan en önemli application hiç şüphesiz ‘’whatsapp’’ dır. Kimimiz bir yakınımızla haberleşmek için kimimiz görüntülü konuşabilmek için veya yazamayacağımız şeyleri ses kaydı yaparak gönderebilmek için whatsapp uygulamasını kullanırız. Bizler de bu kullanışlı uygulamayı iş hayatımızda, zaman kazanmak ve müşterilerimize daha hızlı hizmet ve daha doğru fiyat vermek için kullanıyoruz. Nasıl mı?

 İsterseniz sizlere ikinci el eşya alımı yaparken whatsapp kullanımının bizlere nerelerde yardımcı olduğunu ve sizlerinde eşyalarınıza fiyat alacağınız zaman neden bu uygulamayı kullanmanız gerektiğini kısa bir örnekle anlatalım.

Bizler 2.el eşya alımı yapmak için İstanbul’un bir çok yerine haftanın 7 günü hizmet vermekte, elimizden geldiği kadar her talebe yetişmeye çalışmaktayız. Ancak malum İstanbul trafiğinde gelen her ikinci el eşya satış talebini değerlendirmek için müşterimizin adresine gitmek hem zahmetli hem de zaman alıcıdır. Mesela müşterimiz bizlere Şişli ikinci el eşya için başvurup eşyalarını değerlendirmek istediğini söylediğinde saatlerce Şişli’ye gitmeye uğraşmaktansa bizlere whatsapp aracılığı ile eşyalarının resimlerini göndermesini rica ediyoruz. Birkaç dakikasını alacağı bir iki fotoğraf işlemi sayesinde müşterimizin bizlere resimlerini göndereceği eşyalarını anında değerlendirip, kendisine mümkün olan en yüksek fiyatı verebiliriz.  Fiyatta anlaşmamız durumunda ise aynı gün içerisinde nakit olarak adresinden alırız.

Bir çok müşterimiz tarafından kullanılan bu uygulama kolaycılık değil aksine zamanı etkin kullanmak adına başvurulan bir yöntemdir. Burada sadece bizler değil müşterilerimizde çok önemli bir zaman kazanmakta, eşyaları için anında fiyat alabilmektedirler. Whatsapp dışında MMS veya E-mail üzerinden de bizlere eşyalarınızın resimlerini göndererek fiyat alabilirsiniz. Tabi eşyalarınızın, resimlerde görünmeyen kusurları varsa bizlere bunları da ayrıca bildirmeniz daha doğru fiyat almanızı sağlayacaktır.

Sizler de satmak istediğiniz ikinci el eşya için bizleri arayabilir, resim gönderebilir, en doğru fiyatı en hızlı şekilde alabilirsiniz. İstanbul genelinde nerede olursanız olun bizleri aramaktan çekinmeyin.


www.umutspot.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?