Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya alımı için İstanbul'un tamamına hizmet veren firmamız her semte olduğu gibi Kartal için de aynı gün içerisinde gelen talepleri değerlendirerek müşterilerine en iyi fiyatı vermeye gayret ediyor. İşinin ehli arkadaşlarımız satmak istediğiniz eşyaların temizlik, yenilik ve sağlamlık durumuna göre eşyalarınızı fiyatlandırmaktadır. Fiyatlandırma nasıl yapılır? Neye göre fiyat verilir? Nakliye kime aittir? İsterseniz yazımızın devamında bu sorulara cevap verelim.

Kartal İkinci el eşya satışında fiyat almanın en kolay ve pratik yolu bizlere whatsapp, mms ve email yolu ile eşyalarınızın resimlerini göndermeniz şeklinde olur. Bu sayede hem zaman kazanmış olur hem de çok hızlı bir şekilde fiyat almış olursunuz. Malum İstanbul trafiğini göz önüne aldığınız zaman bu hem sizler hem de bizler için son derece faydalı bir yöntemdir.

Nakliye konusunda ise eşyalarınızın alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep edilmez ve tamamı bizler tarafından karşılanır. Kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla adresinize gelir, sizlere hiçbir zahmet vermeden eşyalarınızı alır, işin sonunda ise eşyalarınızın ücretini nakit olarak sizlere takdim ederiz.

Satmak istediğiniz ikinci el eşya ne kadar temiz, sağlam ve yeniye yakınsa alacağınız fiyat da o kadar yüksek olur. Bir eşya ne kadar yeni model olursa olsun, temiz olmadığı sürece alınıp satılması mümkün değildir. İkinci el Beyaz eşya ve elektronik eşya alımında mutlaka çalışır durumda olması şartı aranırken ikinci el mobilya da model olarak yeni ve temiz olmasına dikkat edilir.

Sizler de Kartal veya başka bir ilçeden ikinci el eşya satacağınız zaman bizleri arayabilir, eşyalarınızı aynı gün içerisinde nakit olarak değerlendirebilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?