Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Pendik ikinci el eşya için en yoğun hizmet verdiğimiz ilçelerin başında gelmektedir. Müşterilerimizden gelen talepleri en kısa sürede değerlendiriyor, kendilerine mutlaka en iyi fiyatı vermek için çalışıyoruz. Ancak her eşyanın ikinci el olarak alınması, maddi bir değer ifade etmesi mümkün değildir. Yani alış sırasında bizler eşyalarınızın belli başlı durumlarını gözden geçirerek alırız. Peki nedir bu kriterler? Kısa başlıklar altında bunlardan bahsedelim sizlere


  • Temiz Olması : Satacağınız eşyanın temiz olması gerekmektedir. Bir eşya ne kadar yeni model olursa olsun kir, leke, pas, çürük barındırıyorsa (eşya türüne göre değişmektedir) o eşyanın alınması pek mümkün olmamaktadır. Örneğin eski bir çamaşır makinesi çok yeni bir model olsa bile temiz olmadığı sürece kesinlikle alınmaz ancak temiz bir çamaşır makinesi eski model bile olsa alınıp satılabilir. 
  • Sağlam Olması : Alınacak eşya ikinci el beyaz eşya veya elektronik eşya olduğu zaman biraz daha geçerli olan bu maddeye göre çalışmayan hiç bir eşya alınıp tamir edildikten sonra satışa sunulmaz. Biz müşterilerimize orjinal ve temiz ürünler satmak istediğimiz için bu yolu tercih etmiyoruz.
  • Model Olarak Çok Eski Olmaması : Eski eşya almak demek hurda eşya almak demek değildir. Sizlerden sonra mutlaka birilerinin tercih edebileceği, ihtiyaç karşılayabilecek durumda olması gerekir ki bizler de müşterilerimize satabilelim.
Alınacak eşyaların değerlendirmesi genellikle bu 3 temel maddeye göre yapılır. Eşyalarınız için fiyat almak istediğiniz de ise tercih edebileceğiniz en pratik ve kolay yol ise bizlere eşyalarınızın resimlerini whatsapp veya email yolu ile göndermeniz ile olabilir. Resimler üzerinden sizlere en kısa süre içerisinde en doğru fiyat verilecektir.

Pendik ikinci el eşya alımı ve satışı için bizler haftanın 7 günü sizlere hizmet veriyor, eşyalarınızı adresinizden sizlere hiçbir zahmet vermeden, hızlı ve pratik şekilde alıyoruz. Pendik için sizler de bizleri tercih edebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?