Şerifali 2. İkinci El Eşya Alanlar 0533 493 33 90

Anadolu Yakası, Ümraniye sınırlarına dahil olan semt bir çok yeni inşaata ev sahipliği yaptığı için son derece hızlı büyümekte ve sürekli göç almaktadır. Özellik son yıllarda hızlı bir şekilde gelişen Ataşehir ilçesine de sınırı olan Şerifali en çok tercih edilen bölgelerden biridir. Müşterilerimiz bizleri ne zaman ararlarsa arasınlar kendilerine en hızlı hizmeti, en kaliteli şekilde vermeye gayret ediyor, Şerifali ikinci el eşya alımı için de anında fiyatlandırma yapıyor, müşterimizin kararına göre aynı gün içerisinde veya müsait olduğu gün satın alıyoruz.

İkinci el eşya alırken en çok dikkat ettiğimiz konu ise eşyalarınızın temiz ve sağlam olmasıdır. Takdir edersiniz ki hiç kimse eski ve kırık dökük bir ürünü evine alıp kullanmak istemez. Bu yüzden bizler de müşterilerimizden alım yaparken, satabileceğimiz ürünler olursa müşterilerimize fiyat veriyor, almayı tercih etmeyeceğimiz ürünler için ise kendilerine teşekkür ediyor, kesinlikle zamanlarını almıyoruz. Müşterilerimizin eşyalarını fiyatlandırmak için en çok tercih ettiğimiz yol ise eşyalarının resimlerini whatsapp veya email yolu ile alarak inceleme sonrası fiyat vermektir. Bu sayede hem sizler önemli bir zaman tasarrufu sağlamış oluyorsunuz, hem de bizlerden çok hızlı şekilde fiyat alarak eşyanızı satıp satmamaya karar veriyorsunuz.

Firma olarak müşterilerimize her zaman en doğru fiyatı veriyor, şişirme fiyatlar vererek daha sonra alım aşamasında tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz. Şerifali için de aynı politika ile fiyat veriyor, söz verdiğimiz gün ve saatte adreslerinde olarak hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmeden, zahmet vermeden güven içerisinde, eşyalarını satın alıyoruz.

Sizler de İstanbul' un neresinde olursanız olun eşyalarınızı ikinci el olarak satmak istediğiniz zaman bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

0216 366 60 61
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?